Pihojen ammattilainen palveluksessasi

Etusivu » Palvelut » Viherrakentaminen ja viheralueiden saneeraus

Viherrakentaminen ja viheralueiden saneeraus pääkaupunkiseudulla

Viherrakentaminen on oivallinen keino parantaa kiinteistön pihan ulkoasua sekä lisätä pihan viihtyisyyttä ja turvallisuutta. Huolellisesti suunniteltu, helppohoitoinen ja hyvin pidetty piha nostaa myös kiinteistön arvoa ja pienentää huoltokustannuksia.

Viherrakentaminen kuuluu luontevana osana kiinteistöhuollon palveluihin. Viherrakentajat, puutarhurit ja  viheralueiden hoitoon erikoistuneet ammattilaiset huolehtivat pihojen pienistä ja suuremmista muutostöistä joustavasti ja laadukkaasti. 

Viherrakentaminen ja viheralueiden hoitosopimukset

Viherrakentaminen tai viheralueiden hoitosopimus lähtee käyntiin alkukatselmuksella, jossa tarkastetaan viheralueiden kunto ja sen jälkeen sovitaan mahdolliset alkukunnostustyöt sekä aikataulu tuleville toimenpiteille. Paikallinen ja joustava toimintatapamme mahdollistaa nopean reagoinnin muuttuviin tilanteisiin ja tarpeisiin, joten sopimusta päivitetään tarpeen mukaan. 

Viheralueiden pienkunnostukset pääkaupunkiseudulla

Myös erilaiset pihan pienkunnostustyöt hoituvat meiltä. Huolehdimme nopeasti ja turvallisesti esimerkiksi puunkaadoista, istutusten ja kiveysten uusimisista. Saat meiltä esimerkiksi

  • Pihakiveykset, laatoitukset ja muurien korjaukset
  • Haitallisten vieraslajien poistot
  • Nurmialueet
  • Kausikukkaistutukset sekä perenna-, pensas-, ja puuistutukset
  •  

Remontointii ulkona, piharemontit

Viheralueiden hoitaminen pääkaupunkiseudulla

Kaikki kasvit vaativat hoitoa pysyäkseen elinvoimaisina ja kauniina. Meille on tuttua hoitaa niin pensaiden ja puiden leikkuut kuin kausikukkien sekä muiden kasvien istutukset.  

Kun kaipaat piristystä pihaan, ota yhteyttä meihin. Monipuoliset palvelumme: 

  • Viheralueiden hoitosopimukset
  • Puiden tutkimukset, kaadot ja kantojen jyrsinnät
  • Yksittäiset kitkentä sekä pensaiden ja puiden leikkaustyöt
  • Nurmikoiden paikkaukset ja keväthoito (lannoitus ja kalkitus)

Vihersuunnittelua pääkaupunkiseudulla

Olipa haasteenasi kokonaan uuden pihan suunnittelu tai vanhan laajamittainen kunnostaminen, kauttamme löytyy tekijä jokaiseen tarpeeseen. Mietitään yhdessä, millaisia toimintoja piha ja sen käyttäjät kaipaavat ja suunnitellaan toimiva kokonaisuus.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Lähetä tarjouspyyntö Katso yhteystiedot